غذاسازهای الیتا ریتونجاروبرقی های الیتا ریتونشرکت در مسابقه سر آشپز الیتا ریتونآبمیوه گیری های الیتا ریتون

 
نمایش محصول : سرویس قابلمه مدل سرامیکی ۳۲ پارچه سری ۲۰۱۲

دسته بندی محصول : سرویس قابلمه
سرویس قابلمه ۳۲ پارچه سرامیکی مدل ۲۰۱۳

مشخصه های اصلی :

  • سرویس چدن ۳۲ پارچه الیتا ریتون
  • با پوشش داخلی سرامیک (سیلارگان)
  • قابلمه در سایز های مختلف
  • همراه سرویس ابزار و کف گیر-ملاقه آشپزخانه
  • قابلمه در سایزهای ۲۰، ۲۴، ۳۲ با درب پیرکس
  • تابه گرد سایز ۲۴ با درب پیرکس
  • تابه چهارگوش سایز ۲۸ بدون درب
  • درب های پیرکسی ساخت فرانسه
  • طراحی ویژه دستگیره روی دربهای پیرکس جهت گذاشتن ملاقه
  • یک عدد سبدسرخ کن
  • دارای رنگ نسوز الکتروستاتیک
  • قابلمه های بدون درب قابل استفاده در فر
  • قابل شستشو در ماشین ظرف شویی
  • قابل استفاده در فر (بدون درب پیرکس)
  • دارای استانداردهای CE و GS
  • دوعدد دستگیره و یک عدد پیشبند هدیه!

شرح کالا :

در سال های اخیر، پس از تبلیغات منفی فراوان علیه ظرفهای رویی، ورود آنها به منازل کمتر شد، اما از آنجا که برای پخت و پز به یک جایگزین نیاز بود، ظروف از جنس های مختلف مثل چدن ،تفلون، و... با انواع و اقسام مارکهای ایرانی و خارجی و با کیفیت های متفاوت راهی منازل شدند. ظروفی که امروزه به نام ظروف چدن معروف هستند در حقیقت نوعی آلیاژ آلومنیوم هستند که به اشتباه به نام ظروف چدن معروف شده اند. و این به خاطر حباب هایی است که مشابه چدن در این آلیاژ پس از ریخته گری ایجاد می شود. در حقیقت تمامی قابلمه های موسوم به چدن از نوع دایکست می باشد بدین معنا که از ذوب نمودن شمش آلومینیوم و ریختن آن در قالب ریخته گری بدنه قابلمه ساخته می شود و پس از خارج شدن از کوره به مدت یک ساعت سرد می شود. و اگر محصولی که توسط این قالب شکل گرفته است را برش بزنیم دارای حباب هوا می باشد که باعث سبکتر شدن محصول می شود. این نوع قابلمه در بازار به عنوان چدن شناخته می شود و دسته های قابلمه نیز از جنس بدنه است. 

هنگامی که بدنه از جنس آلومینیوم یکپارچه باشد، توزیع حرارت به تمام سطوح ظرف یکسان صورت می گیرد خصوصاً در ظروفی همچون ظروف الیتا ریتون که دایره های متحد المرکزی را در پشت ظرف تراش می دهند.

اما نوع آلیاژ آلومنیوم و درصد آلومنیوم بکاررفته بسیار مهم است. لذا سرویس قابلمه هایی که با ابعاد مشابه دارای وزن کمتری باشند از آلومنیوم بیشتری برخوردار بوده و نه تنها در حین آشپزی راحت تر و سبک تر هستند بلکه گرما را بهتر عبور داده از اتلاف انرژی جلوگیری می کنند و دارای طول عمر بیشتری هستند. همچنین آلومنیوم از دیرباز بهترین فلز برای نگهداری غذا بوده و هست. لذا اکثر قوطی های یکبار مصرف نیز از جنس آلومنیوم می باشند.

داخل ظروف۳۲ پارچه الیتا ریتون با پوشش ویژه سرامیک با نام صنعتی سیلارگان پوشیده شده که فوق العاده مستحکم و ضد خش و فوق العاده نچسب می باشد که برای اطلاعات بیشتر به قسمت ادامه مطلب مراجعه کنید و خارج آن نیز با رنگ مخصوص نسوز الکتروستاتیک پوشیده شده است.

این سری از ظروف الیتا ریتون دارای دسته های مخصوصی است که می توانید به هنگام کار ملاقه را به راحتی روی دسته درب پیرکسی آن قرار دهید.

در ادامه مطلب می توانید اطلاعات جامعی به عنوان راهنمای خرید در مورد انواع ظروف موجود در بازار پیدا کنید. جهت مطالعه ادامه مطلب بر روی دکمه کتاب در زیر کلیک کنید.

 

 

اطلاعات تکمیلی محصول :

در ادامه این مطلب به بررسی جنس های مختلف ظروف متداول موجود در بازار ایران می پردازیم.

 

ظروف استیل :

 فولاد ضد زنگ یا Stainless Steel که در ایران آن را به نام مختصر «استیل » می شناسیم، این ظروف از تركیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده اند و بسیار با دوام و درمقابل فرسودگی مقاوم اند. نگهداری ظرف استیل نسبت به انواع آلومینیومی و مسی ساده تر است زیرا به ساییدن و برق انداختن نیاز ندارد. این ظرفها زنگ نمی زنند اما رسانای حرارتی خیلی خوبی نیستند و حرارت را به طور یكنواخت منتقل نمی كنند به همین دلیل هنگامی که بر روی شعله مستقیم قرار میگیرند، بعضی از قسمتهای آن داغتر میشوند و غذا را باید مرتب در آنها هم زد تا یكنواخت حرارت ببیند. برای انتقال بهتر گرما در مدل های مارک الیتا ریتون این ظروف، از جنس آلیاژ ویژه آلومینیوم و استیل ساخته شده است. از این ظروف برای نگهداری طولانی مدت غذاهای اسیدی (مثل ربع گوجه فرنگی، آلو، چغندر و ... و نمكی) استفاده نکنید. این ظروف بیشتر برای جوشاندن مایعات مثل دم کردن برنج یا پختن آش به کار میروند و نیازی به پخش کننده حرارتی ندارند.

برای تولید ظروف استیل نچسب الیتا ریتون، روش خاصی برای ایجاد یک رویه زبر روی فلز به کار میرود تا روکشی که خاصیت نچسب دارد بر روی آن قرار گرفته و به خوبی محکم شود.

 

 ظروف مس :

 بسیاری از آشپزهای حرفه ای، ظروف مسی را انتخاب می کنند زیرا مس بهترین رسانای حرارت بوده و بسیارسریع و یکنواخت داغ می شود. اما ظروف مسی گران قیمت هستند و به رسیدگی و صیقل کاری نیاز دارند.

برای جلوگیری از فعل و انفعالات شیمیایی مس با مواد غذایی، داخل ظرفهای مسی را با لایه ای از قلع یا فولاد ضد زنگ میپوشانند. ظروف مسی را هرگز نباید در ماشین ظرفشویی قرار داد و باید آنها را بعد از شستن بلافاصله خشک نمود.

هر چند که پزشکان از کاربرد کم ظروف مسی در کشور به نیکی یاد می کنند، اما برخی تحقیقات داخلی، چندین مورد بیماری ذخیره مس در كبد را گزارش کرده اند که آن را مربوط به استفاده از ظروف مسی می دانند.

عمده ترین علت بروز این بیماری، استفاده از ظروف مسی برای پختن غذا یا داغ كردن شیر یا انتقال شیر در این نوع ظروف است. این ظروف باعث اضافه شدن مس در غذای روزانه افراد می شوند و این مس اضافی در كبد ذخیره شده و باعث از كار افتادن كبد و در نهایت مرگ شخص می شود.

مس با غذاهای اسیدی به شدت واكنش می دهد. اگر ظروف مسی با لایه ای از یك فلز دیگر مثل قلع یا فولاد ضد زنگ یا نیكل پوشانده شوند، از ورود مس به غذا تا زمان سالم ماندن این روکش جلوگیری می شود و ازعوارض افزایش غلظت مس در خون (تهوع، استفراغ و اسهال ) کاسته خواهد شد.

 

 ظروف چدن :

 چدن بسیار سنگین است و رسانای حرارتی ضعیفی به شمار میرود اما حرارت را در خود نگه داشته و آنرا به طور یکنواخت پخش می کند.  لذا ظروفی که امروزه در بازار به نام ظروف چدن موجود هستند بیشتر از آلیاژ آلومنیوم می باشند که به اشتباه به نام ظروف چدن معروف شده اند. و این به خاطر حباب هایی است که مشابه چدن در این آلیاژ پس از ریخته گری ایجاد می شود. در حقیقت تمامی قابلمه های موسوم به چدن از نوع دایکست می باشد بدین معنا که از ذوب نمودن شمش آلومینیوم و ریختن آن در قالب ریخته گری بدنه قابلمه ساخته می شود و پس از خارج شدن از کوره به مدت یک ساعت سرد می شود. و اگر محصولی که توسط این قالب شکل گرفته است را برش بزنیم دارای حباب هوا می باشد که باعث سبکتر شدن محصول می شود. این نوع قابلمه در بازار به عنوان چدن شناخته می شود و دسته های قابلمه نیز از جنس بدنه است. 

هنگامی که بدنه از جنس آلومینیوم یکپارچه باشد، توزیع حرارت به تمام سطوح ظرف یکسان صورت می گیرد خصوصاً در ظروفی همچون ظروف الیتا ریتون که دایره های متحد المرکزی را در پشت ظرف تراش می دهند.

اما نوع آلیاژ آلومنیوم و درصد آلومنیوم بکاررفته بسیار مهم است. لذا سرویس قابلمه هایی که با ابعاد مشابه دارای وزن کمتری باشند از آلومنیوم بیشتری برخوردار بوده و نه تنها در حین آشپزی راحت تر و سبک تر هستند بلکه گرما را بهتر عبور داده از اتلاف انرژی جلوگیری می کنند و دارای طول عمر بیشتری هستند. همچنین آلومنیوم از دیرباز بهترین فلز برای نگهداری غذا بوده و هست. لذا اکثر قوطی های یکبار مصرف نیز از جنس آلومنیوم می باشند.

 

 ظروف تفلون :

 پیدایش ظروف تفلون به سال ۱۹۳۸ میلادی بازمی گردد. در این سال پلانک در شركت «دوپونت» آمریكا، ماده ای پلیمری به نام پلی تترافلوئوراتیلن  (PTFE)  را كشف كرد و این ماده را با نام تجاری تفلون به صنایع غذایی و پزشكی هدیه كرد. این ماده در واقع نوعی پوشش نچسب و عایق الكتریسیته است كه هم مقاومت حرارتی بالایی دارد و هم مقاومت شیمیایی خوبی در مقابل اسیدها و بازها دارد. تفلون در مقایسه با پوششهای نچسب دیگر، از ضریب نچسبی قابل قبولی برخوردار است و اداره نظارت بر غذا و داروی آمریكا تفلون را به عنوان پوشش مجاز در ظروف پخت غذا مورد تایید قرار داده است. اما با این وجود، گاهی برخی از كارشناسان نسبت به استفاده از این ظروف هشدار می دهند. كارشناسان می گویند: «در تهیه ظروف تفلون از كادمیوم استفاده می شود كه از فلزات سنگین است. این ماده به مرور وارد غذا می شود و باعث بروزسرطان، كوتاهی قد و ضایعات پوستی می شود. علاوه بر این، كادمیوم در سنتز هموگلوبین دخالت می كند و منجر به كم خونی می شود.» در مقابل این نظر، كارشناس یک كارخانه تولید ظروف تفلون می گوید: «كادمیوم قبلا برای تولید رنگ قرمز به كار می رفت. این رنگ در قسمت خارجی ظروف استفاده میشد و كادمیوم نمی توانست وارد غذا شود، اما به هرحال در تولید ظروف جدید استفاده از این فلز ممنوع شده است و هیچ نگرانی از این جهت وجود ندارد، خصوصاً آنگه دیگر رنگ ها با روش الکتروستاتیک و پخت کوره ای و به صورت پودر به بدنه پاشیده می شوند.»

چندی پیش هم محققان دانشگاه تورنتو بر پایه نتایج یک تحقیق اعلام كردند كه تفلون در اثر حرارت تجزیه می شود و گازی كه در اثر تجزیه از آن متصاعد می شود برای محیط زیست زیان آور است. این مسئله نگرانی های جدیدی در مورد ظروف تفلون به وجود آورد اما شركت «دوپونت» (که الیتا ریتون هم از تفلون تولید همین شرکت استفاده می کند) در یک اظهار نظر رسمی اعلام كرد پوشش های نچسب این شركت، كیفیت خود را تا دمای ۲۶۰ درجه سانتی گراد حفظ می كنند و تجزیه پوشش فقط زمانی اتفاق می افتد كه درجه حرارت به طور مستمر از ۳۴۰ درجه تجاوز كند. این درحالی است كه در طبخ غذا هیچ گاه دما از ۲۵۰ درجه بالاتر نمی رود.

در مورد ظروف تفلون توجه به این نكات ضروری است:

تنها ظروفی ایرانی كه در كارخانه هایی با مجوز پروانه ساخت از وزارت بهداشت تولید می شوند، استاندارد و بهداشتی هستند، و یا ظروفی که دارای استانداردهای بین المللی CE یا GS باشند. كارشناس كارخانه تولید ظروف تفلون در این زمینه حتی می گوید: «طبق نظر كارشناسان، تفلون مرغوب حتی اگر بلعیده شود، بدون هیچ اثر سوئی بر بدن، دفع می شود.»

به هر حال از آنجایی كه اصولا در بلعیدن تفلون هیچ خاصیت و لذتی وجود ندارد، بهتر است در استفاده از تفلون ها نكات ایمنی را رعایت كنید:

  • برای شستشوی این ظروف حتما از ابر استفاده كنید.
  • در ضمن بهتر است از پودرهای شوینده استفاده نكنید و به استفاده از مایع ظرف شویی بسنده كنید.
  • قاشق فلزی را هم به ته ظرف تفلونی نكشید و برای این كار از قاشق های چوبی استفاده كنید.

ظروف Silargan ® سیلارگان (ظروف با پوشش سرامیک):

سیلارگان آلیاژ فولاد با روکش سرامیک و ترکیبات نقره می باشد. چند لایه بسیار محکم و مقاوم در برابر حرارت بالا و سرامیک صنعتی با هسته فلزی فرومغناطیسی ذوب شده در حرارت ۸۶۰  درجه سانتی گراد به شکل یک ترکیب جدا نشدنی قالب شده اند. سیلارگان فوق العاده سخت، ضد خش و ضد خراش، ضد ساییدگی و در نتیجه پوششی بسیار مقاوم و نچسب را می سازد. برعکس تفلون، سطح خارجی ظروف سرامیکی بسیار صیقلی و براق می باشد، و از مواد خنثی ای است که با مواد غذایی ترکیب نمی شود و کاملا مناسب و بهداشتی است.

سطح بسیار براق سیلارگان بسیار آسان تمیز می شود و برای استفاده در پخت و پز در آشپزخانه های مدرن امروزی ایده آل می باشد.

استحکام بالا، یکپارچگی با هسته مرکزی از آلیاژ آلومنیوم و سطح صیقلی بهترین ظروف برای نگهداری مواد غذایی و توزیع حرارت برای پخت و پز را ایجاد می کند که می توانید در ظروف سرامیکی الیتا ریتون تمامی این موارد را جستجو کنید.

سیلارگان برای استفاده روی هر نوع اجاقی ( گازی، برقی، تابشی و...) مناسب است.

ظروف ساخته شده ازسیلارگان یا همان سرامیک فاقد نیکل بوده به همین جهت برای افرادی که آلرژی دارند بسیار مناسب می باشد.

بعلاوه، ظروف سرامیکی اولین ظروف پخت و پز آنتی باکتری در جهان می باشد. پس ظروف سیلارگان نه تنها برای آشپزی عالی هستند بلکه برای سرو و نگهداری غذا در آنها نیز مناسبند.



آخرین بروز رسانی : پنجشنبه ۱۷ امرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۱۱

دیگر محصولات این گروه
سرویس قابلمه مدل سرامیکی ۳۲ پارچه سری ۲۰۱۳سرویس قابلمه مدل RW12100-9سرویس قابلمه مدل تفلون ۲۷ پارچه